2671031151 Παραλία Λουρδάτα, Κεφαλονιά marinaklimatis@gmail.com
Search Close
Facebook
 
 
 
 
Klimatis
Καφέ - Ταβέρνα - Μπαρ Παραλία Λουρδάτα Κεφαλονιά

Σ’ ένα μοναδικό σημείο στο νησί της Κεφαλονιάς, στην παραλία Λουρδάτα, ακριβός μπροστά στην θάλασσα, βρίσκεται η ταβέρνα μας “Klimatis” η οποία σας περιμένει καθημερινά για να σας ταξιδέψει με τις μοναδικές και ποιοτικές γεύσεις που προσφέρει, αλλά και να σας κάνει να περάσετε όμορφες στιγμές.

Η ταβέρνα μας είναι κοντά σας για περισσότερα από 35 χρόνια και εξακολουθεί να προσφέρει σε ντόπιους και τουρίστες μοναδικές και ποιοτικές γεύσεις, έχοντας πάντα σαν στόχο την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
Το Μενού μας

Το Μενού μας

Στην ταβέρνα μας θα βρείτε ένα πλούσιο μενού το οποίο μπορεί σίγουρα να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Εκλεκτά κρεατικά ψημένα στα κάρβουνα, ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, μοναδικά μαγειρευτά και ορεκτικά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξαπλώστρες

Ξαπλώστρες

Μπροστά στην ταβέρνα μας υπάρχει η παραλία στην οποία μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας, να χαλαρώσετε στις ξαπλώστρες μας και να απολαύσετε τον καφέ ή κάποιο snack της επιλογής σας.

Άριστες Πρώτες Ύλες

Άριστες Πρώτες Ύλες

Για όλα τα πιάτα μας χρησιμοποιούμε άριστες πρώτες ύλες. Τα λαχανικά είναι από τον κήπο μας, χωρίς φυτοφάρμακα ή χημικές ουσίες, τα κρεατικά αρίστης ποιότητας, ενώ διαθέτουμε καθημερινά φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.

Bar

Bar

Καθώς ο ήλιος δύει, στο μπαρ που διαθέτουμε, μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας ποτό αλλά και κάποιο κοκτέιλ της αρεσκείας σας, σε ένα όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον.

Επισκεφτείτε μας

Επισκεφτείτε μας

την ταβέρνα μας στην Παραλία Λουρδάτα στην Κεφαλονιά και να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε ένα γεύμα το οποίο θα σας κερδίσει.